söndag 29 januari 2012

I stället för en blomma....

I stället för en blomma är en stämpel som jag letat efter, och nu har jag äntligen fått tag på den. Tillsammans med en av bildmålarnas Tossa stämplar blev det detta blommiga kort.

tisdag 24 januari 2012

Beställning på dopkort...

Fick den här gången en beställning på ett dopkort som skulle gå i vitt och blått. Bästa stämpeln till dopkort tycker jag att den här söta bevingade magnolia babyn är. Den passar så bra, oavsett om det är till en flicka eller pojke.

söndag 22 januari 2012

Scrapträff och julkort nr 3

Har varit på en jättetrevlig scrapträff med ett gäng härliga tjejer. Utmaningen den här gången var att skapa ett alster med ett hjärta som vi fick, eftersom det snart är alla hjärtans dag, så fick det bli ett kort i kärlekens tecken. Och så kommer bidrag nr 3 i min julkorts utmaning på facebook

söndag 15 januari 2012

Time for...

Längtar efter sol och värme, för nu känns det som om det bara blåser och är kallt. Stämpeln som jag använde till det här kortet får en i alla fall att tänka på sommaren.Utmaningar kortet är med i :
Bearly-Mine Challenges: Anything goes
Stamp R Us Challenge: Anything goes
Cupcake Craftroom: Anything goes

Här kommer julkortet för vecka 2...

söndag 8 januari 2012

Ett julkort i veckan...

Har gått med i en grupp på facebook, där vi ska försöka göra ett julkort i veckan fram till jul. Det var lite svårt att motivera sig och göra julkort så här efter nyår, men det gick och här kommer mitt första.Härom dagen damp det ner några stämplar som jag beställt, var ju bara tvungen att göra ett kort med en av dem.